BILANCE ROKU 2017

   Tak většinou se bilance roku dělá o něco dříve, ale co, když to dříve nešlo. :)

   Nějak jsme si říkali, co se nám loni povedlo a co nepovedlo. Ačkoliv jsme v oboru strašlivě dlouho :), tak tato firma, potažmo naše shopy jsou nové, tudíž jako bychom začínali. Pamatuji si, jaké jsme měli plány, jak to rozjedeme, co všechno uděláme. :) No, nějak to nešlo tak rychle, jak jsme si představovali, pořád nějaké klacky na zemi, stále nějaké zatáčky, občas zeď před námi, tolika objížděk jsme nečekali, prostě nám to všechno strašně dlouho trvá. :) V tento moment už jsme měli v plánu nějakou tu reklamu v časopisech apod., ale jelikož a protože položky chceme pro Vás poctivě vybírat a dávat sem skutečně jen ty správné položky, abyste se nezdržovali zbytečným výběrem "totožných" produktů, tak nám to opravdu strašně dlouho trvá. :)

  Ale o to víc nás to baví, o to víc se snažíme být osobní, jen těch kšeftů tolika není. :) A z toho pramení i další věc, na konci roku jsme chtěli někoho obdarovat, neboli dát 1% z prodeje někomu, kdo to potřebuje více než my, ale jelikož ta částka není tak velká, tak jsme nechtěli být k smíchu jak pro Vás, tak pro toho obdarovaného. Každopádně stále s tím počítáme a peníze dál přičítáme.

  Co si tedy přát, asi abychom se z toho nepo..... a pracovali aspoň tak, jak doposud, možná bychom mohli trochu přidat. :):):)