PODVODNÉ E-SHOPY

  Tak jsem včera zase po dlouhé době koukal na televizi, myslím že STŘEPINY to byli a slyšel jsem zase o tom, jak se objevila strašná spousta podvodných e-shopů, asi 300 už jich je. Takže zase jsem se rozčílil, přišel jsem zase tak o 10 minut mého drahocenného života :), zbytečně. Když vezmu, kolik je v ČR registrováno e-shopů, nevím to, ale bude jich statisíce, takže se bavíme možná o setině procenta, o těch podvodných, ale o těch se mluví pořád, o nás slušných, se nějak zapomíná mluvit, asi je to tím, že to nikoho nezajímá, ale jak máme přesvědčit zákazníky, že opravdu patříme do oné skupiny 99,9% poctivých. :) Stále dokola se nás ptají, zda opravdu dodáme originál MIKOV apod., kdybychom ti podvodní byli, tak co bychom asi tak na to řekli? :):):)

  Možná recenze na Heuréce by tomu pomohli, ale tam se začnete objevovat, až po X kladných recenzích, ale lidi běžně nechválí, když jsou spokojení, to berou jako samozřejmost a nemají potřebu to nikomu sdělovat, ale jakmile bude drobná chybička, tak to uslyšíte všichni. :):) Tak nevím, jedině, že bychom si ty kladné recenze podvodně napsali sami, což je často běžná praxe a lidem to stačí a přitom se domluvím s X kamarády, za pivko u mne nakup přes Heuréku, já ti to samozřejmě nedodám, ale až ti přijde dotazník, tak to vychval, rozumně, ať to není okatý a nikdo nic neví, ale to bychom podváděli, takže co...., jak dál......, podvádět nebo nepodvádět..... :):):)

   Takže my počkáme, až se nám to nastřádá, nebudeme podvádět, musíme počítat s tím, jelikož na netu jsme začali nedávno, že moc lidí u nás nenakoupí, dokud se ty kladné recenze neobjeví, ale zase o to líp se nám třeba bude usínat..... a nebo taky ne. :):):)