VÁNOCE A NESTÍHAČKA

   Tak nám tu začíná klasický předvánoční shon a pro všechny naprostý mazec. Nestačí, že se dělá vše ve spěchu během roku, oni jako musí být ještě Vánoce, aby se to veškeré nestíhání ještě zněkolikanásobilo. :) Takže klasika jako každý rok, mnohem více telefonátů, mnohem více objednávek a s tím spojená nádoba, mnohem více problémů. To co si naskladníte v dostatečném množství, to lidi neobjednávaj a toho, čeho máte méně, tak to lítá. A samozřejmě úplně stejně jsou na tom výrobci, nemají naskladněno též, na termíny výroby se ptát, to je úplná utopie, nevííííme :) a přepravky? Tak ty už vůbec, kór teď, když nejsou lidi. :)

   Takže co dřív výrobce vyskladnil ten den, či den následující, tak buď nemá nebo vyskladní za 3 dny a co dovezli přepravky za den, tak vezou 2-3 dny k nám a to samé k Vám, zákazníkům, takže Vám to řekneme asi takhle, poslední týden ten shop snad raději vypneme. :):):)

   Bane, položky co budou skladem, tak nabízet budeme, otázkou je, kolik jich bude, přeci jen, to je ta nevýhoda menších, sice osobních, ale menších shopů, nemají milióny na to, aby to vrazili do zásob, což je i náš případ.

   Závěrem? Hlavně se z toho nepos.... :):):)