BLACK FRIDAY

   Tak tady máme ten černý pátek, jak nám v Americe vymysleli tzv."BLACK FRIDAY". :) V Americe ve světě naprosté komerce. :) Já nevím, mne přišel výstižněji černý pátek zhruba před měsícem, kdy jsem jel do Prahy, cestou jsem omylem natankoval benzín místo nafty, do Prahy jsem dojel, ale už z ní neodjel, čekal jsem 2 hodiny na odtah, stálo mne to 7 tisíc a ještě jsem musel za 3 dny do té Prahy zpátky. Jo to byl pro mne černý pátek. :)

   Když jsme přemýšleli, že bychom ho komerčně udělali pro Vás, tak jsme si říkali: " No, máme od výrobců slevu 20%, 30%, tam kde bereme fakt hodně tak i 40%, no jo, ale mi přeci dáváme běžně slevu 20-30% slevu, co jako teď vymyslíme. Jakože bychom na 3 dny vrátili ceny zpátky a pak vyhlásili BLAAAACK FRIDAYYYY? Pak by přeci ty zákazníci koupili stejně jako vždy. No a co s tou slevou 80% jak někdo reklamuje? No to přeci nejde, když máme maximálně slevu 40%, ledaže by........., ledaže by...........no ledaže bychom navýšili ještě tu katalogovou cenu........." :)

  Lidi srovnávejte ceny s ostatními obchody, kteří BLACK FRIDAY nemají a pokud ta cena je stejné nebo velmi podobná, tak nám asi někdo kecá že? :)