VELKÝ VÝBĚR

   Nějak jsem dostal chuť se vyjádřit k tomu, co vlastně na tomto shopu pácháme a co si myslím, že někteří ocení a hlavně, že některým pomůže.

   Přemýšlel jsem totiž dlouze, jak zákazníkům co nejvíce pomoci a samozřejmě první, co máte udělat, pomyslet na sebe a přemýšlet, co vadí tobě, když nakupuješ. A nemyslím si, že jsem jiní než Vy, možná v něčem, ale rozhodně né ve všem, ani Gabča nebude úplně tak "JINÁ". :)

   Přemýšlel jsem o tom, že když si jdu na shop něco vybírat, tak prvotně jsem nadšen jako všichni, ty woe, oni mají 30 tisíc položek v nabídce, super, to je bomba. Nooo, mé nadšení vydrží asi tak 10, 15, maximálně 20 minut. Kujva, co si mám vybrat, dyť já nevím, všechno vypadá dobře, vše má dobré hodnocení, něco je levnější, něco dražší, takže něco bude asi horší, něco lepší, nooo, takže třeba po hodině to zavřu, nevyberu si nic a ještě jsem naštvanej, že jsem tak nerozhodnej. Ale pak mi dojde, tedy časem, že vlastně nikdo neví, co je poměrově cena x výkon nejlepší, prostě nikdo. Prodávám 20 let nářadí a ani v tom našem oboru nevíme, co je takto poměrově nejlepší, víme, s čím jsou lidi spokojení, s čím ne, co se kupuje a co zase ne, poznáme co je předražené, co je naopak kšunt, ale abychom poznali, co je opravdu poměrově cena x výkon nejvýhodnější, tak to opravdu nevíme a neví to žádný prodejce, a když říká, že jo, tak prostě kecá a nemyslím tím jen nářadí, prostě neví to žádný prodejce jakéhokoliv zboží. Takže teď to dělám tak, že si řeknu, co od toho očekávám, kolik za to chci dát, pak vezmu 1.věc na kterou narazím, maximálně si jí porovnám na nějakým srovnávači, abych to nekoupil extrémně draze a beru to. Ušetřím neskutečně spousty času, mám vyšší sebevědomí, že jsem si tak rychle vybral a nikdy nepochybuji zpětně o správném výběru. :)

  A o to se pokoušíme zde. Dát Vám v každé možné kategorii vždy na výběr jen 1 věc, prostě nepotřebujete mít na výběr 5 kombinaček od různých značek, nebo 10 elektrických brusek, stejně nebudete vědět jakou a stejně nebudete dělat s dvěma najednou. :) Takže vždy se snažíme vybírat, to co máme vyzkoušené, na co zákazníci nenadávají, co se prodává a co je kvalitní a více toho tady nikdy nebude. Jen více kategorií, což trochu nestíháme, protože je to opravdu ruční práce, není to hromadné IT vkládání položek jako u ostatních konkurenčních shopů, ale třeba i u našeho www.rav-naradi.cz, kdy jsme prostě jen slepě vzali data od výrobců a nahráli je a občas se stane, jako ostatním, že při objednání zjistíme, že ta položka už není. To se nám tady nestane a taky se budeme více snažit, aby pokud možno, bylo vše skladem, mějte s námi trpělivost. :):):)